7 možností, jak nás podpořit, i když nemůžete darovat peníze

Zpět na všechny články

Nemůžete-li nám z jakýchkoli důvodů pomoci finančně, ale přesto byste nás chtěli nějakým způsobem podpořit, máme pro vás dobrou zprávu. Těch způsobů je hned několik.

7 možností, jak nás podpořit, i když nemůžete darovat peníze

Péče o kočičky z ulice je naše poslání, ale bez financí to nejde. Hlavně proto, že kočičky z ulice trpí často podvýživou, trápí je paraziti a jsou ve špatném zdravotním stavu, který mnohokrát vyžaduje i nákladnou veterinární léčbu. Proto jsme vždy velmi vděční za jakoukoli finanční pomoc, která nám pomáhá tyto náklady pokrýt.

Obrovsky si vážíme vaší chuti nám pomoci a víme, že nám často posíláte i poslední korunu, kterou máte navíc. Nedokážeme ani slovy vyjádřit, co to pro nás znamená. Nechceme ale, abyste se sami dostali do finančních potíží. Nemůžete-li nás zrovna podpořit penězi, jsou i další způsoby, jak našim kočičkám pomoci.

Podpořte nás na sociálních sítích

Budeme moc rádi, když nám vyjádříte podporu na sociálních sítích – dejte nám like, napište komentář nebo přesdílejte náš příspěvek. Máte známého, kterému by se mohla líbit nějaká naše kočička hledající domov? Pošlete mu náš příspěvek rovnou do zprávy nebo ho označte v komentáři, aby mu náš příspěvek neutekl.

Přidejte se k našim dobrovolníkům

Máte trochu času, který byste nám chtěli věnovat? Napište nám a staňte se naším dobrovolníkem. Můžete chodit vypomáhat do některého z našich depozit. Ať už s úklidem, cestami za doktory nebo mazlením našich kočiček (toho totiž není nikdy dost). Můžete se také přihlásit jako opatrovník, nebo chodit vypomáhat na stánky či bazárky.

Pomozte nám svými profesními dovednostmi

Máte trochu času a k tomu ovládáte nějakou dovednost, která by se nám mohla hodit? Jste třeba grafik, fotograf nebo nám můžete pomoci s tiskem či organizací sbírky? Dejte nám o sobě vědět! Každá šikovná duše s láskou ke kočičkám se nám hodí. Možná zrovna nevyužijeme vaše služby hned, ale rádi s vámi budeme v kontaktu.

Podělte se s námi o svou šikovnost

Umíte něco hezkého vyrobit? Malujete, šijete, háčkujete nebo třeba vyřezáváte ze dřeva? Pomůžete nám, když nám věnujete nějaké výrobky do našich bazárků. Můžete vyrobit něco přímo pro nás, ale budeme rádi i za výrobky z vaší běžné nabídky. Nevíte, jestli se nám vaše výrobky budou hodit? Určitě budou! Pokud ale opravdu váháte, napište nám a něco spolu vymyslíme. Rádi vás uvedeme jako dárce a pokud máte IČO, vystavíme vám potvrzení o přijetí věcného daru v hodnotě, za kterou produkty prodáváte.

Zapojte své okolí

Máte možnost ve svém zaměstnání, komunitě nebo třeba ve třídě svých dětí uspořádat materiální (nebo i finanční) sbírku? Skvělé! Dejte nám vědět a my vám rádi dodáme seznam toho, co nejvíc využijeme a nabízíme i pomocnou ruku s organizací.

Udělejte jeden klik denně

Že moc nejste na sport? V tomhle případě to vůbec nevadí – není totiž klik jako klik. My máme na mysli klik na www.clickandfeed.cz, kde můžete jedním klikem denně pomoct zvířátkům v nouzi. Jak to funguje? Jedním klikem pomůžete prostřednictvím partnerů stránky naplnit misku pro opuštěné zvíře. A stojí vás to necelou minutu vašeho času.

Pomáhejte nám svými online nákupy

Pokud někdy nakupujete online (třeba krmivo pro své vlastní domácí mazlíčky), i tím nám můžete pomoci – stačí, když pro nákup využijete platfomu GIVT.cz. Jak to funguje? Je to jednoduché. GIVT.cz spolupracuje s velkou řadou e-shopů. Přes GIVT.cz si vyberete ten svůj, zadáte, že chcete podpořit Fousky z.s. a pak už nakupujete jako obvykle. E-shop nám pak věnuje určité procento z celkové ceny objednávky. Vás to nestojí vůbec nic navíc. Je fajn dělat dobré skutky při běžném nákupu.

Odebírejte Fouskozpravodaj do vašeho e-mailu

Přidejte se k našemu e-mailovému Fouskozpravodaji, občas vám pošleme přehled o tom, co se ve Fouskách stalo zajímavého. Třeba jaké máme nové kočky, kdo šel do adopce, zajímavé články nebo užitečné informace.